Deze prachtige tuinmeubelen hebben wij al eens op verzoek voor een klant gemaakt. Te leuk om niet met u te delen. Vandaag besteld is binnen 3 - 5 werkdagen in huis (tenzij anders aangegeven). 


Duozitter Harry

Laat het zonnetje maar schijnen en het voorjaar maar zo snel mogelijk komen. Met deze prachtige duozitter Harry kunt u straks heerlijk genieten van het mooie weer met een lekker drankje binnen handbereik. 

Harry is gemaakt van Douglas hout en is behandeld zodat deze buiten kan staan en u er nog heel lang plezier van heeft. 

Harry is ook mogelijk in behandeld steigerhout. Kiest u voor Harry in steigerhout, dan heeft u ook nog de keuze uit de kleur: blank, bruin of grijs. 

Zonder kussens kost Harry €140,00. Met kussens kost hij €180,00. De kleur van de kussens is grijs/antraciet. 

Duozitter Harry

€ 140,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Pallet set Suzy

Laat het zonnetje maar schijnen en de zomerse temperaturen maar zo snel mogelijk komen. Met deze prachtige pallet set kunt u straks heerlijk genieten van het mooie weer met een lekker drankje binnen handbereik. 

Suzy is gemaakt van behandeld pallet hout zodat deze buiten kan staan en u er nog heel lang plezier van heeft.  De set Suzy bestaat uit 2 pallet stoelen en een bijpassend tafeltje. 

Zonder kussens kost Suzy €105,00. Met kussens kost zij €155,00. De kleur van de kussens is appeltjes groen.

Pallet set Suzy

€ 105,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Inklapbare picknicktafel Bram

Laat het zonnetje maar schijnen en de zomerse temperaturen maar zo snel mogelijk komen. Met deze prachtige inklapbare picknicktafel kunt u straks heerlijk genieten van het mooie weer met een lekker drankje binnen handbereik. 

 

Zet Bram eerst als bankje tegen de muur. Komt er gezelschap? Klap Bram dan gemakkelijk uit tot een picknicktafel met ruimte voor 6 personen. 

 

Bram is 190 cm lang en is gemaakt van behandeld steigerhout. We behandelen het hout zodat deze lang buiten kan staan en u er jaren plezier van heeft. 

Bestel Bram voor €220,00

Inklapbare picknicktafel Bram

€ 220,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Picknicktafel Lara

Laat het zonnetje maar schijnen en de zomerse temperaturen maar zo snel mogelijk komen. Met deze prachtige picknicktafel kunt u straks heerlijk genieten van het mooie weer met een lekker drankje binnen handbereik.

Lara is 200 cm lang en heeft ruimte voor ongeveer 6 personen. Zij is gemaakt van behandeld steigerhout. We behandelen het hout zodat deze lang buiten kan staan en u er jaren plezier van heeft. 

Bestel Lara voor €160,00. 

Picknicktafel Lara 200 cm

€ 160,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1