Deze prachtige bedden hebben wij al eens op verzoek voor een klant gemaakt. Te leuk om niet met u te delen. Vandaag besteld is binnen 3 - 5 werkdagen in huis (tenzij anders aangegeven).

 

Voor levering naar de waddeneilanden, hanteren wij andere verzend tarieven. Wilt u iets bestellen en laten bezorgen op de waddeneilanden? Neemt u dan even hier contact met ons.


Bedbank Djurre

Dit stoere bed past in elke kinderkamer. Het bed wordt standaard geleverd met een lade en een lattenbodem. Het bed is gemaakt van stoer steigerhout. Bestel Djurre in naturel, wit, bruin wash of in een grey wash. In het bed past een standaard 1-persoons matras.

 

Vaak vriendjes of vriendinnetjes over de vloer? Deze kunnen gemakkelijk blijven logeren in de lade. Bestel er dan een extra lattenbodem bij voor in de lade.

 

Voor een meerprijs van €20,00 kunt u deze gemakkelijk bij bestellen. Voor €40,00 kunt u er ook een bijpassend nachtkastje bij bestellen (zie foto 1). De afmetingen van het kastje is 40x40x40 cm.


Liever een andere kleur of formaat? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar vandekkenhoutenzo@hotmail.com

Bedbank Djurre met lade

€ 400,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen1

Vogelhuisbed Suus

Dit prachtige vogelhuisbed Suus bied slaapplek voor drie personen. In het huisje, onder in de lade en bovenop het huisje. Het huisje wordt geleverd met drie lattenbodems, een lade, trap en raampje. In het bed passen standaard 1-persoons matrassen.


Liever een andere kleur of andere specifieke wensen? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar vandekkenhoutenzo@hotmail.com

Vogelhuisbed Suus

€ 750,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen1