In onze webshop vind u prachtige producten die wij al eens op verzoek voor een klant hebben gemaakt.

Wij vinden dit product zo mooi, dat we deze ook graag met u willen delen. Vandaag besteld is binnen 3 - 5 werkdagen in huis (tenzij anders aangegeven). Bent u op zoek naar iets specifieks of wilt u een opmaat product?

Vul dan het contactformulier  in en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.


Stoere bedden


In onze webshop  vind u verschillende soorten bedden. Of u nou op zoek bent naar een klassieker, een stoere bedbank of een groot vogelhuisbed (ideaal voor als vriendjes en vriendinnetjes blijven logeren). Wij hebben het. 

Tafels

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een nieuwe eettafel? Bestel in onze webshop gemakkelijk een (kruispoot)tafel.  Liever een grote tafel van 220 cm of juist een kleinere versie van 160 cm? Het kan allemaal.

 

 

TV meubels

 

De keuze in tv meubelen is  reuze. Wilt u liever een opmaat tv meubel die perfect in dat ene hoekje past? Voor een opmaat product, kunt u het beste contact met ons opnemen via het contactformulier.  Alles is mogelijk. 

Tuinmeubelen

 

Ook voor buiten hebben wij een breed assortiment aan producten. Denk aan picknicktafels, duozitters en banken. Allemaal gemaakt van steigerhout, Douglas of van pallet hout. Wij behandelen het hout zodat deze ook buiten lang mooi blijft. 


Voor levering naar de waddeneilanden, hanteren wij andere verzend tarieven. Wilt u iets bestellen en laten bezorgen op de waddeneilanden? Neemt u dan even hier contact met ons.